Home
Email/contactpagina          HTMfoto op Social Media                  
   
Welkom  
 bezoeker
Persoonlijk welkom?
   
 
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 10-12-2018, 00:18 uur.

   
       
 

 
   

HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst donderdag 10 augustus 2017 om 12:19 uur. 

HTM zet extra trams en bussen in naar Vuurwerkfestival

DEN HAAG - Op vrijdag 11 augustus en zaterdag 12 augustus is het eerste weekend van het Vuurwerkfestival in Scheveningen, op vrijdag 18 augustus en zaterdag 19 augustus is het tweede weekend.Op deze dagen is er een vuurwerk om 21.45 en 22.30 uur. Er komen veel mensen naar Scheveningen en HTM zet extra bussen en trams in voor zowel de heen- als de terugreis.

Halten Circustheater en Zwarte Pad zijn afgesloten vanaf 21.30 uur zodat alle reizigers instappen op de trams bij de halte Kurhaus en op de bussen bij halte Kurhausweg.

Hoe gaat de heenreis?
> Op tram 1 en 9 rijden meer trams om reizigers naar Scheveningen te brengen.
> Op bus 21, 22 en 23 rijden meer bussen om reizigers naar Scheveningen te brengen.
> Bij de P&R Hoornwijck kan je je auto parkeren neem vervolgens tram 1 bij de halte Broekpolder richting Scheveningen Noorderstrand. Een andere optie is tram 15 naar HS/Leeghwaterplein, die rijdt na deze halte verder als tram 11 naar Scheveningen Haven Strand en stopt aan de boulevard bij de Keizerstraat je bent er in ongeveer 35 minuten. Vanaf daar heb je goed zicht op het vuurwerk.
> Bij de Park & Beach kan je je auto parkeren naast het Centraal Station in de garage van Babylon neem vervolgens tram 9 bij halte Centraal Station (in de Rijnstraat) richting Scheveningen Noorderstrand je bent er in 15 minuten. Voor deze optie moet je vooraf je parkeerplek reserveren en een printje maken van je inrijkaart en vervoerbewijs.
> Parkeer je auto bij de Laakhaven garage. Hier kan je geen vervoerbewijs kopen je reist dus met je eigen OV-chipkaart naar Scheveningen. Stap op tram 1 of 9 bij halte HS/Waldorpstraat. Een ritje duurt 25 minuten en kost ongeveer 2 euro.

Hoe gaat de terugreis?
> De laatste reguliere trams en bussen vanaf het Kurhaus vertrekken rond 24 uur. HTM zet extra trams en bussen in. Houd er wel rekening mee dat de extra trams niet verder rijden dan de stations. Let op de bestemmingen!
> Stap in bij de halte Kurhaus of Kurhausweg hier stoppen alle trams en bussen. Als je een halte verderop instapt kan een volle tram of bus aan je voorbijgaan.
> De halte Zwarte Pad is voor trams en bussen afgesloten na 21.30 uur zodat er altijd lege trams en bussen bij de halte Kurhaus en Kurhausweg aankomen.
> De halte Circustheater is voor trams afgesloten na 21.30 uur zodat reizigers niet onnodig volle trams voorbij zien komen. De halte Kurhaus is relatief dichtbij op 3 minuten lopen.
> De trams vertrekken van de reguliere halte Kurhaus, kijk goed of je in tram 1 of 9 stapt. Tram 1 stopt niet bij de halte Centraal Station, maar rijdt via het Centrum naar HS/Waldorpstraat. Tram 9 stopt zowel bij Centraal Station als HS/Waldorpstraat.
> De bussen vertrekken vanaf de halte Kurhausweg die ligt voor het Casino. De eerste bussen staan klaar op het Gevers Deynootplein om zo snel bij de halte Kurhaus te komen.
> Reizigers voor P&R Hoornwijck neem tram 1 naar de halte Broekpolder welke op loopafstand ligt van de garage in de Laan van Zuidhoorn. Tram 11 vanaf de halte Strandweg is ook een goede optie die rijdt naar de halte HS/Leeghwaterplein en vervolgens als tram 15 naar de halte Broekpolder bij P&R Hoornwijck. Tram 11 stopt aan de Boulevard ter hoogte van de Keizerstraat. De extra trams 11 rijden niet verder dan HS/Leeghwaterplein wacht daar op tram 15 naar Nootdorp. Let als je wacht op de bestemming Nootdorp het tramnummer wijzigt pas als de deuren van de tram opengaan van 11 naar 15.

Wil je meer weten over het festival zelf surf dan naar het Vuurwerkfestival.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 29 NOVEMBER 2018

 - Popmuseum naar Den Haag of niet?

 - Oppepper voor winkelcentrum Leyweg - 1 reactie

 - De nieuwe metro’s van Amsterdam in beeld


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 27 NOVEMBER 2018

 - Van wieg tot graf: Wim van Es in het AD - 12 reacties

 - 137 miljoen euro voor openbaar vervoer in de Binckhorst - 9 reactiesGelezen: 1647 keer.Er zijn op dit moment 5 bezoekers.
(gebaseerd op bezoekers die de laatste 5 minuten een pagina hebben bekeken)


- Den Haag


- Scheveningen


- Loosduinen


- Toen & Nu


- Waar de trams zijn verdwenen

- Bus


- Tram


- RandstadRail


- Meer HTM


- (Oud) Collega`s


- Soms gaat het fout


- Foto`s uit het archief van HTM

- Het 100-dagen Nieuwsarchief


- HTM in het nieuws


- Waar is deze foto genomen?

- Wat is nieuw?


- Links


- Webmaster


Home  


Email/contactpagina  


HTMfoto op Social Media  

facebook   


twitter   


YouTube   
Trambestuurders zijn stuurloos, anders waren ze wel buschauffeur geworden,
buschauffeurs sporen niet, anders waren zij wel trambestuurder geworden!