Home
Email/contactpagina          HTMfoto op Social Media                  
   
Welkom  
 bezoeker
Persoonlijk welkom?
   
 
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 13-11-2018, 21:10 uur.

   
       
 

 
   

HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst vrijdag 1 september 2017 om 14:07 uur. 

Goudappel Coffeng wint aanbesteding OV-Klantenbarometer

DEN HAAG - Advies- en onderzoeksbureau Goudappel Coffeng heeft de aanbesteding van het onderzoek van de OV-Klantenbarometer voor de jaren 2018 tot en met 2022 gewonnen. Goudappel Coffeng voert dit onderzoek in opdracht van CROW-KpVV uit.Op 31 augustus hebben Jos van Kleef (algemeen directeur) en Paul van Beek (projectleider OV-Klantenbarometer) van Goudappel Coffeng en Iman Koster, directeur CROW, hun handtekening gezet onder de formele uitvoeringsovereenkomst.

Goudappel Coffeng en CROW-KpVV gaan nu al een aantal vernieuwingen implementeren, ondanks dat de samenwerking pas in 2018 van start gaat. Zo wordt de nieuwe vragenlijst verrijkt met belevingsvragen en wordt het onderzoek opgesplitst naar kwartaalmetingen in plaats van een meetmoment aan het einde van het jaar. In het kader van verdere doorontwikkeling wordt een traject gestart naar aansluiting van de concessie Hoofdrailnet (HRN) en de ontwikkeling en toepassing van innovatieve inwintechnieken.

Met de ondertekening van de uitvoeringsovereenkomst begint ook de strategische combinatie van Goudappel Coffeng, Nationwide Data Collection (NDC Nederland) en Arnoud Mouwen Advies met de voorbereidingen voor de eerste kwartaalmeting in 2018.

Over het onderzoek
De OV-Klantenbarometer is hèt klanttevredenheidsonderzoek in het openbaar (stads- en streek)vervoer. De reizigers geven rapportcijfers aan verschillende aspecten die met hun reis te maken hebben. Deze aspecten lopen uiteen van de kans op een zitplaats tot het gebruiksgemak van de OV-chipkaart. Het onderzoek is eind 2016 voor de zestiende maal gehouden in 70 onderzoeksgebieden, die samen het gehele regionale openbaar vervoer omvatten. In een steekproef van ruim 6500 bus- tram-, metro-, treinritten en ferry-overtochten vulden meer dan 82.000 reizigers een enquêteformulier in. Dit jaar beginnen we in oktober weer met het onderzoek.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van CROW-KpVV. CROW-KpVV is onderdeel van CROW, kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte.

Projectleider Paul van Beek: "Het is een mooie ontwikkeling dat wij dit weer met CROW/KpVV gaan doen. Vooral omdat we gezamenlijk innovaties kunnen doorvoeren op het gebied van inwintechnieken en het meten van beleving."

Meer informatie over de OV-Klantenbarometer staat op www.ovklantenbarometer.nl.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 13 NOVEMBER 2018

 - Tarieven Haags OV tot wel 14% verhoogd - 7 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN MAANDAG 12 NOVEMBER 2018

 - ‘Rijswijkse Muziekbuurt eerste wijk zonder openbaar vervoer’ - 3 reacties

 - Provincie en MRDH intensiveren samenwerking - 1 reactieGelezen: 1378 keer.Er zijn op dit moment 6 bezoekers.
(gebaseerd op bezoekers die de laatste 5 minuten een pagina hebben bekeken)


- Den Haag


- Scheveningen


- Loosduinen


- Toen & Nu


- Waar de trams zijn verdwenen

- Bus


- Tram


- RandstadRail


- Meer HTM


- (Oud) Collega`s


- Soms gaat het fout


- Foto`s uit het archief van HTM

- Het 100-dagen Nieuwsarchief


- HTM in het nieuws


- Waar is deze foto genomen?

- Wat is nieuw?


- Links


- Webmaster


Home  


Email/contactpagina  


HTMfoto op Social Media  

facebook   


twitter   


YouTube   
Trambestuurders zijn stuurloos, anders waren ze wel buschauffeur geworden,
buschauffeurs sporen niet, anders waren zij wel trambestuurder geworden!