Home
Email/contactpagina          HTMfoto op Social Media                  
   
Welkom  
 bezoeker
Persoonlijk welkom?
   
 
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 25-9-2018, 14:05 uur.

   
  t/m vrijdag 21 september is de kans aanzienlijk dat deze website incidenteel
een of meerdere dagen niet kan worden bijgewerkt
   
 

 
   

HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 12 september 2017 om 14:10 uur. 

Centrum Den Haag tijdens Prinsjesdag goed bereikbaar met OV

DEN HAAG - Op Prinsjesdag 19 september 2017 is de binnenstad van Den Haag prima bereikbaar met tram of bus van HTM. Tram 1, 16 en 17 en bus 18, 22 en 24 rijden tussen 9.00 uur en 17.00 uur wel een aangepaste route. HTM adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via www.htm.nl of met de HTM-app.


foto: VVV

Omleidingen voor tram
Tram 1, 16 en 17 rijden vanaf 9.00 uur een andere route omdat HTM touwen in de rails heeft gelegd. Dit is nodig om de Glazen Koets en de paarden van de Koninklijke stoet veilig te kunnen laten passeren. Om 17.00 uur zijn de touwen verwijderd en kunnen de trams weer hun gebruikelijke route rijden.

Vervallen halten voor bus
Het centrum van Den Haag is tijdens Prinsjesdag grotendeels afgesloten voor autoverkeer. Dit heeft ook gevolgen voor bus 18, 22 en 24. Bus 22 en 24 stoppen niet bij de halten Nieuwe Haven, Centrum en Kneuterdijk. Bus 18 stopt niet bij de halte Nieuwe Haven.

Reisinformatie
Op www.htm.nl en via de HTM-reisapp biedt HTM alle reisinformatie tijdens Prinsjesdag. Ook staan daar alternatieve reisadviezen met welke tram of bus men het beste naar het centrum van Den Haag kan komen.

Aanpassingen voor bus en tram tijdens Prinsjesdag 19 september 2017

Aangepaste route tram 1
Tram 1 rijdt vanaf Delft naar de halte Bierkade en dan via de route van tram 9 naar Scheveningen. Tram 1 stopt niet bij halten Centrum, Kneuterdijk en Mauritskade. Tussen Scheveningen en Javastraat rijdt tram 1 de gebruikelijke route. Reizigers kunnen bij de Javastraat overstappen op bus 22 of 24 naar station Den Haag Centraal.

Aangepaste route tram16
Tram 16 rijdt vanaf Statenkwartier naar de halte Groot Hertoginnelaan om vervolgens via de routes van tram 3 en 11 ter hoogte van de Oudemansstraat terug te keren op de eigen route. Reizigers adviseren wij voor delen van de vervallen halten in het Zeeheldenkwartier over te stappen op tram 3. Richting Scheveningen kunnen reizigers op de Oudemansstraat overstappen op tram 1 of 17.

Aangepaste route tram 17
Tram 17 rijdt vanaf Wateringen tot het Centraal Station en vervolgens via de route van tram 9 naar het tijdelijk eindpunt Madurodam. Tram 17 stopt niet bij de halten Korte Voorhout, Buitenhof, Centrum, Kalvermarkt-Stadhuis. Bij station Den Haag Centraal kunnen reizigers lopen naar het centrum of overstappen op tram 2, 3, 4 of 6 naar halte Spui.

Aanpassingen bus 18, 22 en 24
Bus 22 en 24 rijden om tussen halte Centraal Station en Mauritskade. Bus 22 en 24 stoppen niet bij de halten Nieuwe Haven, Centrum en Kneuterdijk. Bus 18 stopt niet bij de halte Nieuwe Haven. Reizigers voor het centrum adviseert HTM gebruik te maken van tram 2, 3, 4 of 6 naar halte Spui of verder.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 25 SEPTEMBER 2018

 - Contant geld weg bij buschauffeurs en trambestuurders - 20 reacties


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 18 SEPTEMBER 2018

 - Onderdoorgang Rijnstraat 8 krijgt opknapbeurt - 1 reactieGelezen: 1385 keer.Er zijn op dit moment 8 bezoekers.
(gebaseerd op bezoekers die de laatste 5 minuten een pagina hebben bekeken)


- Den Haag


- Scheveningen


- Loosduinen


- Toen & Nu


- Waar de trams zijn verdwenen

- Bus


- Tram


- RandstadRail


- Meer HTM


- (Oud) Collega`s


- Soms gaat het fout


- Foto`s uit het archief van HTM

- Het 100-dagen Nieuwsarchief


- HTM in het nieuws


- Waar is deze foto genomen?

- Wat is nieuw?


- Links


- Webmaster


Home  


Email/contactpagina  


HTMfoto op Social Media  

facebook   


twitter   


YouTube   
Trambestuurders zijn stuurloos, anders waren ze wel buschauffeur geworden,
buschauffeurs sporen niet, anders waren zij wel trambestuurder geworden!