Home
Email/contactpagina          HTMfoto op Social Media                  
   
Welkom  
 bezoeker
Persoonlijk welkom?
   
 
HTMfoto.net / HonderdprocentHaags.nl is een particuliere website en heeft geen enkele binding met HTM, behalve dat de webmaster ook trambestuurder is bij diezelfde HTM.

Deze website wordt dagelijks bijgewerkt. Laatste update: 10-12-2018, 00:18 uur.

   
       
 

 
   

HAAGS EN OV-NIEUWS, geplaatst dinsdag 7 augustus 2018 om 16:17 uur. 

Donderdag 23 augustus 112-dag Haaglanden in het Zuiderpark

DEN HAAG - Na het enorme succes in 2015, met ruim 50.000 bezoekers, organiseert Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) voor jong en oud op donderdag 23 augustus 2018 weer de 112-dag Haaglanden in het Haagse Zuiderpark. De entree is gratis!Brandweer, politie, ambulance, defensie en andere hulpdiensten pakken nog grootser, indrukwekkender en spannender uit dan drie jaar geleden. Nieuwe partijen zoals de USAR, ProRail en Rijkswaterstaat zijn dit jaar van de partij en maken het hulpverlenersplaatje in Haaglanden compleet. Dankzij de enthousiaste deelname van de aanwezige hulpdiensten én de belangeloze medewerking van HTM, Dunea en Triodus Kinderopvang is het weer mogelijk een prachtige 112-dag neer te zetten.

Zien, ervaren en beleven!
Van spectaculaire demonstraties - politiehonden - traumahelikopter - duiken met de brandweer – heel veel verschillende voertuigen – brandweerdrone – springkussens – demonstraties drenkelingentransport - rondritten – tips om woninginbraken en brand te voorkomen – Virtual Reality container – spuithuisjes met de jeugdbrandweer - rookcontainer – Brandweermuseum - blusrobot - opsporing door NFI – demonstraties van de grote kraan – demonstraties van de USAR - schminken van wondjes bij de ambulancedienst - bijzondere historische brandweervoertuigen met tentoonstelling – Stoomclub West Zuiderpark - tot de grote schuimparty aan het eind van de dag! En nog veel meer!
Kom donderdag 23 augustus tussen 10 en 16.30 uur naar het Haagse Zuiderpark voor dé 112-dag Haaglanden en neem je familie, vrienden, kennissen en buren mee!

Blijf op de hoogte!
Volg het nieuws rondom de 112-dag Haaglanden op Twitter, Instagram en Facebook via 112dagHaaglanden. Houd de #112dag in de gaten én volg, deel en like! Gebruik @112dag en/of #112dag. Kijk alvast op www.112daghaaglanden.nl voor een digitale rondleiding over het 112-dag-terrein.
HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DONDERDAG 29 NOVEMBER 2018

 - Popmuseum naar Den Haag of niet?

 - Oppepper voor winkelcentrum Leyweg - 1 reactie

 - De nieuwe metro’s van Amsterdam in beeld


HAAGS EN OV-NIEUWS VAN DINSDAG 27 NOVEMBER 2018

 - Van wieg tot graf: Wim van Es in het AD - 12 reacties

 - 137 miljoen euro voor openbaar vervoer in de Binckhorst - 9 reactiesGelezen: 468 keer.Er zijn op dit moment 5 bezoekers.
(gebaseerd op bezoekers die de laatste 5 minuten een pagina hebben bekeken)


- Den Haag


- Scheveningen


- Loosduinen


- Toen & Nu


- Waar de trams zijn verdwenen

- Bus


- Tram


- RandstadRail


- Meer HTM


- (Oud) Collega`s


- Soms gaat het fout


- Foto`s uit het archief van HTM

- Het 100-dagen Nieuwsarchief


- HTM in het nieuws


- Waar is deze foto genomen?

- Wat is nieuw?


- Links


- Webmaster


Home  


Email/contactpagina  


HTMfoto op Social Media  

facebook   


twitter   


YouTube   
Trambestuurders zijn stuurloos, anders waren ze wel buschauffeur geworden,
buschauffeurs sporen niet, anders waren zij wel trambestuurder geworden!